Delete Account

Formulier voor accountverwijdering
Het verwijderen van je account gebeurt direct en kan niet ongedaan worden gemaakt. Al je gegevens worden permanent verwijderd. Om veiligheidsredenen moet je je e-mailadres en wachtwoord opgeven om te bevestigen dat het account van jou is.